Home » Nieuws

Nieuws

Protesteren tegen vertrekregeling loont

Tienduizenden werknemers lopen honderden tot duizenden euro's mis als ze de eerste de beste vertrekregeling van hun baas accepteren. Een gang naar de rechter levert vaak het dubbele op. Dat constateren rechtsbijstandsverzekeraars en vakbonden.

Lees meer »

Grote onrust onder personeel Bakker Logistiek

De reorganisatieplannen van Bakker Logistiek zorgen voor grote onrust onder het personeel. Vakbondsbestuurder Reinier Stroo van FNV Bondgenoten beticht de logistiek dienstverlener er onder andere van dat personeel onder druk wordt gezet om onder slechte voorwaarden akkoord te gaan met ontslag. Ook is het verwijt dat Bakker vooral af zou willen van ‘zwakke, zieke en lastige medewerkers’.” Bakker-directeur Herman Roose benadrukt dat het reorganisatieplan dat in december is gepresenteerd ongewijzigd blijft.

Lees meer »

Achmea schrapt 4000 banen

Verzekeraar Achmea schrapt bij een reorganisatie in de komende drie jaar 4000 banen. Achmea zegt dat hierbij ook gedwongen ontslagen zullen vallen. Om 10.00 uur wordt het personeel geïnformeerd over de reorganisatie. Bij Achmea werken 19.000 mensen.

Lees meer »