Home » Arbeidsrecht advocaat Wormerveer

Arbeidsrecht advocaat Wormerveer

 

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat Wormerveer?

Reorganisatiespreekuur.nl adviseert werknemers en werkgevers bij ontslag wegens reorganisatie.  Indien uw functie komt te vervallen of wordt opgeheven wegens een reorganisatie, of indien u als werkgever moet besluiten het personeelsbestand aan te passen, komen er veel vragen op u af: moet ik akkoord gaan? Heeft het  zin te onderhandelen?  Heb ik recht op een uitkering?

 

Aan reorganisatiespreekuur.nl  zijn ervaren arbeidsrechtadvocaten en juristen verbonden. Wij staan voor: persoonlijk contact, een goede bereikbaarheid en een adequate advisering over uw positie. Wij zijn u graag van dienst.

 

Reorganisatiespreekuur.nl werkt met vaste prijzen. Het eerste persoonlijke gesprek en de eerste beoordeling van door u ontvangen stukken is geheel gratis. Een afspraak voor een persoonlijk gesprek kan plaatsvinden op onze goed bereikbare locaties in Amsterdam, Almere, Den Haag, Zaandam of Landsmeer.

 

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u geheel op afstand bijstaan (per e-mail en telefonisch). Of maak een vrijblijvende afspraak voor één van onze gratis inloopspreekuren.